Algemene voorwaarden

Organisatie:
Onze jaarlijkse wijnverkoop van Rotary Wetteren wordt georganiseerd door de V.Z.W Beschermcomité Rotaregio p/a Stationsstraat 170, 9260 Schellebelle met ondernemingsnummer 0445 729 846.

De netto opbrengsten van deze wijnverkoop worden door de V.Z.W Beschermcomité Rotaregio besteed aan lokale, regionale en internationale projecten.
In het hoofdmenu vindt u een selectie uit deze projecten.

Voorwaarden:
De aangekochte wijnen wordt pas geleverd na het ontvangen van het volledige bestelbedrag.
Betalingen per overschrijving kunnen gebeuren tav Beschermcomité Rotaregio V.Z.W op bankrekening BE26 0682 2052 9729 met vermelding van uw bestelnummer.
Alle fakturen worden opgemaakt gedurende het Wijnweekend op zaterdag 9 en zondag 10 oktober.

Vragen en opmerkingen:
Voor alle vragen of opmerkingen gelieve contact op te nemen via Wijnoogst@rotarywetteren.be en u wordt zo snel mogelijk verder geholpen.