Internationale projecten

Bij elk project is telkens een lid van onze club betrokken zodat we zeker zijn dat alle middelen voor 100 % goed gebruikt worden.

• Katako Kombe (Congo)
    Een initiatief van Wetterse chirurgen, dat we reeds verschillende jaren steunen,  die ook lokale chirurgen en verpleegkundigen opleiden. Dit jaar kwamen we tussen voor  de aankoop en het vervoer van twee operatielampen.

• Eslabon Social (Equador)
    Voor een betere landbouw financieren we een bijkomende waterleiding in de omgeving van Guayaquil. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd onder toezicht van een Belgische pater Guy Mennen.

• In samenwerking met Ziekenhuis zonder grenzen en Rotary International werden beademingsapparaten en zuurstofconcentratoren opgestuurd naar India.

• Voor de vzw Finado uit Bornem werden voor een school in Wonji Shoa, Ethiopië, banken en een shelter voor een permanente keuken gefinancierd.