Woord van de Voorzitter

Beste Wijnliefhebber,

2020 was een bijzonder wijnjaar voor Rotary Wetteren. Onze 30ste editie van het wijnweekend verliep voor het eerst digitaal, zonder proeftoog, zonder persoonlijk contact…

Het werd een onverhoopt succes.

U, als trouwe klant, vond kennelijk meer dan ooit zijn gading in de perfecte samenstelling van ons zorgvuldig geselecteerd assortiment.

Zowel op lokaal, regionaal als internationaal vlak heeft Rotary Wetteren adequate steun kunnen verlenen, dit dankzij uw deelname aan onze jaarlijkse wijnverkoop. Een bloemlezing van deze projecten vindt u terug in het hoofdmenu.
Het Rotary Wetteren Wijnweekend is een cruciale fundraiser voor onze club, we hebben dan ook niets aan het toeval willen overlaten, we kiezen ook dit jaar voor zekerheid.

Bijgevolg zal de 31ste editie van ons wijnweekend eveneens digitaal, zonder proeftoog verlopen.

We hebben uw feedback ter harte genomen, het online bestel-portaal werd nog gebruiksvriendelijker gemaakt. U krijgt nog meer tijd om uw online keuze te maken.

Wij hopen u allen talrijk te mogen ontmoeten bij de afhaling van uw wijnselectie gedurende het weekend van 9 & 10 oktober.
Mocht dit voor u helaas niet mogelijk zijn, dan zorgen de leden van de club ervoor dat alles veilig en ongeschonden bij u geleverd wordt na ons Wijnweekend.

Onze jaarlijkse doelstelling is de perfecte mix tussen prijs en kwaliteit te vinden. Het resultaat hiervan bewijst dit wijnboekje. De leden van onze wijn-commissie hebben ook dit jaar de vaste waarden in de wijnselectie aangevuld met enkele nieuwe namen.

Het gemis aan gezellig samenzijn bij de proeftoog kunnen we helaas niet invullen.

Een proefsessie in uw kleine persoonlijke bubbel echter wél!

U kan in augustus een proefpakket geleverd krijgen, dit laat u toe om in september uw favorieten in huiselijke sfeer te ontdekken en uw keuze te maken.

Onze online webshop blijft immers geopend tot woensdag 6 oktober.

De opbrengst van uw steun is enorm belangrijk.

In naam van onze sociale projecten en van de Rotary Wetteren leden danken we u!

Geniet van uw wijnkeuze,

Met genegen groet,