Woord van de Voorzitter

Beste wijnvrienden,

Ik wil jullie eerst en vooral bedanken voor jullie ongelooflijke steun aan onze wijnactie de laatste twee jaar. Ook in naam van alle mensen die wij bereiken via onze sociale projecten en van alle leden van Rotary Wetteren danken wij u van ganser harte.

De uitdagingen voor de toekomst zijn groot op alle vlakken. De energiecrisis en de oorlog in Oekraïne hebben nog meer mensen in moeilijkheden gebracht. De vraag om hulp door allerhande organisaties, welke armoedebestrijding aanpakken, is des te hoger. Een bloemlezing van al de projecten die wij dit jaar gesteund hebben vinden jullie verder op deze webshop.

Wij zijn dan ook verheugd dat onze wijnverkoop dit jaar opnieuw fysiek kan doorgaan en hopen jullie in grote getale te verwelkomen tijdens het weekend van 15 en 16 oktober (u kan uiteraard ook via deze webshop bestellen). Daar zal u al onze wijnen kunnen proeven (met uitzondering van het prestige bourgogne pakket). Zoals vroeger zal er ook een heel mooi buffet zijn verzorgd door de Salons ’t Groenhof.

Wij blijven natuurlijk onze meest populaire en lekkere wijnen aanbieden maar hebben ook een selectie van heerlijke nieuwe wijnen.

Voor wie samen met vrienden en familie onze nieuwigheden wil ontdekken hebben wij een proefpakket dat vanaf heden tot en met 30 september kan besteld worden. Dit pakket wordt u dan binnen de week geleverd.

Ook hebben wij opnieuw een Prestige pakket Bourgogne dat u op deze webshop vindt. Wegens de beperkte beschikbaarheid kan dit niet geproefd worden. Kan ook via deze webshop besteld worden.

Uw steun zal ons opnieuw toelaten om verdere acties tegen armoedebestrijding te steunen.

Geniet van uw wijnkeuze !

Met hartelijke groet,

Jesper Schou

Voorzitter Rotary Wetteren